Bedrijven

Uniek en duurzaam relatiegeschenk

Op zoek naar een fraai en duurzaam relatiegeschenk voor klanten of personeel?  Geef dan een Feelinghome Pillow cadeau. Helemaal hip en trendy en met een Feelinghome Pillow speelt uw bedrijf in op huidige thema’s zoals circulair, duurzaamheid en participatie.

Er is een speciale recyclebare verpakkingsdoos voor ontwikkeld, die ook nog eens omgebouwd kan worden tot krukje of tafeltje.

Woonwinkels | lunchrooms | restaurants

Vanwege de unieke eigenschappen en uitstraling is de Feelinghome Pillow een interessant product voor in het assortiment van onder meer woonwinkels. Een wikkel van kaftpapier met daarop het ‘goede verhaal’ maakt het helemaal compleet. De Feelinghome kussens zijn inmiddels te koop bij interieurwinkels zoals Goods4Home in Enschede, Vandaag Concept Store in Hengelo en De VerwonderinG in Maastricht.

De Feelinghome Pillow komt u ook op plekken tegen waar u het niet zo snel zou verwachten. De kussens worden ook verkocht  bij lunchrooms zoals STOET Enschede (zie afbeelding), HEELBijzonder en bij de stoere kledingwinkel KLOF en Kunst & Designwinkel Concordia.

Bedrijfspand | vergaderruimte | receptie

Wilt uw bedrijf of instelling deze Feelinghome kussens bij de receptie of andere kantoorruimtes gebruiken dan is dat een verrijking van uw pand en helpt u direct mee aan een duurzame en circulaire wereld.

Neem contact met ons op voor de speciale voorwaarden en mogelijkheden.

Feelinghome Pillow

Twekkeler-Es 5A
7547 ST Enschede
Telefoon: 053 434 54 31

E-mail: info@feelinghomepillow.nl